Unibet élő fogadás

Nigel Clough péntek estén kísért a korábbi munkáltatóit Derby megyében, amikor Burton Albion 1-0-os bajnokságot nyert Derby megyében az első, versenyképes találkozón.

A Clough négy évet töltött Derby-nél, mielőtt 2013-ban elrepült Unibet volna, és az új oldala kiváló értéket jelentett három ponttal szemben a leghíresebb szomszédjaikkal szemben, 10 mérföldről az úton. a harmadik bajnoki mérkőzésen elért pontszámot és a korai célt elégségesnek bizonyult Burton számára a nyüzsgő 6,746-os tömeg előtt a Pirelli Stadionban. az Unibet egyik az utolsó bajnokságból.Burton helyettesítette sérült kapitányát, John Mousinhót John Brayforddal, míg Derby Marcus Olsson-t a bal oldali hátsó részre vitte, amikor Craig Forsyth komoly térd sérülést szenvedett az Aston Villa ellen.

majdnem hat perc múlva jöttek előre, amikor Chris O’Grady egy veszélyes Unibet területen megnyerte a labdát, és Lloyd Dyer-t találta, akinek Unibet mobil sportfogadás erőfeszítéseit Scott Carson jól megállította.Egy perc múlva a nyüzsgő Lucas Akins csak a magas és széles tüzet tűzte ki.

Azonban a nyomás 12 perc múlva, amikor Akins megverte Olsson-t és kivette Irvine-t, aki bólintott Burton ötödik élén. A szezon a Unibet közelben van.

Derby kimerült volt, és amikor 20 perc múlva véletlenszerűen Unibet kivágtak egy esélyt, Johnny Russell elvesztette a döntő pillanatot, miután egy tisztán egy-két Chris Martinnel élt a dobozból.Egy rendes Derby hat perccel később véget ért, és Jacob Butterfield egyenesen Jon McLaughlin-hez állt, de Burton továbbra is fenyegetést jelentett a szünetben, amikor Tom Naylor megnyerte a labdát a középpályán, és Dyer-t és O’Grady-t egyértelművé tette, csak a támadásra.

A Derby legjobb esélye a nyitási időszakra három perccel a Unibet bonusz szünet előtt jött, amikor Tom Ince megszakította a jobb oldalt, és kivette Martinot, de a lövését lefelé vitték. – és csak három perccel az intervallum után a korábbi Derby védő Brayford megakadályozta.Két perc múlva a Guineai nemzetközi Camara jobbra vágott, Unibet és látta, hogy McLaughlin kitört erőfeszítéseit.

Derby bevezette Darren Bent-et és a Manchester United kölcsönt James Wilson-nak, hogy megpróbálja felemelni a gyalogosok első felét A tempónak és McLaughlinnek kellett figyelnie Craig Bryson veszélyes keresztezésére.

Camara egyenesen McLaughlinre lőtt a doboz szélétől, de Burton óriási munkamennyisége a Unibet látogatókat félig is korlátozta. Hughes reménykedő 30 yarderje, amely három perccel balra maradt a bár fölött, Derby estét összegezte.

Akins találta a Marcus Harness helyettesítőjét egy másik Unibet veszélyes kereszttel az utolsó percben, de nem tudott hozzáadni egy fényt.